Hoppa till sidans innehåll

Simon Tvingsell hemma igen

15 APR 2018 21:05
Vi säger välkommen hem till Simon Tvingsell! Den hårdskjutande backen är klar för en ny satsning i Craftstaden efter två säsonger i Norrköping och Åby Oilers.
  • Skapad: 15 APR 2018 21:05

Tränare Karl Pontén om Simon:
Att få hem Simon känns såklart superbra. Det är en spelare med koppling till klubben och staden. Simon spelar dessutom på en position som vi har velat förstärka. Simon är en offensivt spelade back som med sitt skott hela tiden är ett hot från bakplan. Det ska bli kul att få arbeta med Simon framöver. 

 

Välkommen hem, Simon! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns bra och kul tycker jag.

Ett par säsonger i div 1 med Åby, berätta lite om tiden där.
Tiden där har väl varit lite upp och ner, när jag väl har fått spela så har det gått bra tycker jag och bidragit med en del poäng. Men känner att jag inte fått de förtroende jag trodde jag skulle få. Men annars har det varit bra, ett jättehärligt gäng.

Hur känner du att du har utvecklats under din tid i Norrköping?
Har utvecklats mer som spelare då jag fått testa på som forward som gjort att jag måste göra saker fortare än vanligt, och det är ju bra. Mer direktsskott som är det viktigaste i innebandy.

Det blev kval och avancemang till Allsvenskan, gjorde det beslutet lättare eller svårare att ta?
Det blev ingen skillnad för mig, var rätt trött på det i mitten av säsongen och började väl fundera redan då på vart man kunde spela, men visst gick tankarna upp och ner, trivdes liksom i staden och på jobbet så det var inte bara innebandyn att tänka på. Men blev ändå innebandyn som avgjorde i slutändan då jag valde att spela i Craftstaden igen.

Hur laddad är du för en återkomst i den röda tröjan och vad hoppas du bidra med?
Jag kommer kötta en bra försäsong på distans tills jag flyttar neråt och vara redo till 100% när jag väl kommer till laget. Jag hoppas kunna bidra med ett bra försvarsspel och även ett stort hot framåt, så förhoppningsvis en del poäng.

 

(Foto: Mats Gustavsson, sigvision.se)

Skribent: craftstaden.se
Epost: Adressen Gömd

Träningstider

Måndagar  18.30-20.00
Tisdagar    19:00-20.30
Torsdagar  18.30-20.00

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: This is a mailto link