Hoppa till sidans innehåll

Adam Waktel skriver på livstidskontrakt

20 APR 2018 12:09
Adam Waktel - Klar för en fortsättning i Craftstaden! Som om inte det vore nog så har han bestämt sig för att skriva på ett livstidskontrakt med klubben! Detta är vi väldigt glada och stolta över.
  • Skapad: 20 APR 2018 12:09

Adam är en kulturbärare i laget och föreningen och en otroligt viktig person både på och vid sidan av planen. Vi är oerhört glada att han väljer att fortsätta sin resa i Craftstaden, klubben som alltså blir den sista i hans karriär.

 

Du var tveksam till fortsatt spel direkt efter säsongen, berätta!
Ja, det var jag verkligen. Första gången som jag övervägde på riktigt att lägga ner faktiskt. Det blev för svårt att få ihop mitt livs-pussel med jobb, sambo, privat och innebandy.
Då var det lättast att ta bort innebandyn så fick jag ihop allt. Men nu har jag med hjälp av jobbet, klubben och min sambo löst allt så jag får ihop pusslet, med innebandy vilket jag är jätteglad över.

En summering av säsongen 17/18 såhär med lite distans?
I det stora hela ganska bra, vi ville komma topp 6 vilket vi gjorde. Vi hade chansen på kval ganska länge och jag tycker faktiskt att vi gav bort det själva. Vi pratade innan säsongen om att vi ville vinna rätt matcher, och vi är där och utmanar alla topplag, men vinner inte ”6 poängs-matcherna” som hade tagit oss till ett kval.

Berätta om säsongen för dig personligen.
En av mina sämre säsonger faktiskt. Jag hade kanske lite nybörjartur förra året som back, för i år har det varit tuffare. Och jag vet egentligen inte varför det har gått sämre för mej i år men statistik ljuger aldrig. Men laget gick bättre än förra säsongen så det är inte hela världen hur det gått för mej. Sen kunde det ha gått betydligt sämre om jag inte hade spelat med Johan Sundqvist, jag vet inte hur många gånger han har räddat upp efter mej i år, men det är många gånger i alla fall!

Du har inte bara bestämt dig för att fullfölja ditt kontrakt, du har dessutom omvandlat det till ett kontrakt för resten av din karriär, hur har tankarna gått?
Det är klart att det är en stor grej och jag tänkt över det noga, men hur jag än vrider och vänder på det så slutar det med att det här känns rätt. Jag har även mycket att tacka Craftstaden för allt dom har gjort för mej, men framför allt Thommie Erlandsson, Lotta kodelja, Royne Tvingsell och Johan Fornheim som alla på olika sätt hjälpt mej att bli den jag har blivit och kommit dit jag gjort. Så det här är lite mitt sätt att ge något tillbaka och säga tack.

Tankar inför kommande säsong, både för dig och laget?
Södra Allsvenskan 2018/2019 börjar se riktigt intressant ut, Visby och Onyx tok-värvar, Warberg och Karlstad klarade inte att ta steget upp, så det kan bli en lika tuff och jämn serie som förra säsongen vilket är riktigt roligt. Vi har redan gjort klart med Simon Tvingsell som vänder hem vilket jag personligen uppskattar väldigt mycket, och det är mer på gång…

Skribent: craftstaden.se
Epost: Adressen Gömd

Träningstider

Måndagar  18.30-20.00
Tisdagar    19:00-20.30
Torsdagar  18.30-20.00

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: This is a mailto link