Hoppa till sidans innehåll

Tommy Svensson ny lagledare för herrarna

30 MAJ 2014 12:47
Craftstadens herrar fortsätter att spetsa till truppen med nyförvärv. Denna gång är det den omtyckte Tommy Svensson som har kallats in som lagledare för herrlaget. - I Tommy får vi en kille som verkligen brinner för innebandy och som är sugen på att lära sig mer och mer hela tiden, säger sportchefen Thommie Erlandsson.
  • Skapad: 30 MAJ 2014 12:47

Tidigare under våren har lagledaren Fredrik Rundberg och tränaren Mikael Thorn valt att tacka nej till en fortsättning vilket har gjort att jakten efter ersättare till dessa två har varit högt upp på agendan. Nu kan vi stolt berätta att vi fyllt en utav dessa två luckor då Tommy Svensson har tackat ja till att utvecklas inom herrsektionen. Tommy är ett välkänt ansikte i klubben och framförallt på damsidan dom senaste åren och innan dess ungdomsinnebandy för flickor. Tommy har ett väldigt stort engagemang för innebandy och missar sällan en match och när han fick förfrågan att ingå i herrstaben så tackade han ja ganska omgående. 

 

Nu börjar arbetet i att finslipa hans roll i ledarstaben där vi har några pusselbitar kvar att passa in.

- I Tommys fall tror vi på en engagerad ledare och en person som vi kan utveckla för att i framtiden leda ett lag inom seniorsidan. I Tommy får vi dessutom en kille som verkligen brinner för innebandy och som är sugen på att lära sig mer hela tiden. Det är en väldigt viktig egenskap, för finns viljan och drivet så finns möjligheterna, säger sportchefen Thommie Erlandsson.

 

Funktionerna runt herrlaget börjar, som tidigare nämnt, fyllas på och nu har dessutom materialaren Peter Karlsson gett klartecken att köra vidare nästa säsong. Peter kom till oss inför föregående säsong med en gedigen bakgrund som materialare inom bland annat bandy och motorintresse för speedway. På kort tid blev Peter väldigt omtyckt av spelare och ledare och han har sett till att komplettera Magnus Sjöö på ett kanon sätt. Att ha två materialare i ett herrlag är nog ganska ovanligt men nödvändigt då båda har arbetstider som ibland gör att dom inte alltid kan medverka.

 

- Peter sa tidigare i vintras att kommande säsong kunde ligga i farozonen då andra uppdrag fanns med i bilden. Men när spelarna själva fick reda på detta så gav dom Peter inget annat val än att fortsätta vilket är ett gott tecken på att vi trivs med Peter som Sjöös sidekick, säger Erlandsson.

 

Truppen just nu:

Målvakter: Tobias Larsson, Edin Omanovic

Backar: Joakim Dolk, Simon Tvingsell, Tobias Roth, Fredrik Lindh, Simon Lundberg, Mathias Svensson, Samuel Olsson

Forwards/centrar: Simon Zetterling, Martin Rannemalm, Patrik Ekman, Rasmus Karlsson, Johan Sundkvist, Robin Lennartsson, Johan Bergstrand, Martin Rosén, Sebastian Gerdehag

Ledare: Tommy Svensson (lagledare), Niclas Aldorsson (fystränare), Anton Berntsson (fystränare), Magnus Sjöö (materialare), Peter Karlsson (materialare)

Skribent: craftstaden
E-post: This is a mailto link

Träningstider

Måndagar  18.30-20.00
Tisdagar    19:00-20.30
Torsdagar  18.30-20.00

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: kansli@craftstaden.s...