Hoppa till sidans innehåll

Viktig pjäs fortsätter i Craftstaden

18 FEB 2014 15:43
Även fast det återstår ett antal matcher kvar av säsongen så har sportgruppen redan börjat kolla över laget inför nästa säsong och vi kan stolt presentera en viktig pjäs som väljer att fortsätta inom herrlagets organisation!
  • Skapad: 18 FEB 2014 15:43

Inför denna säsong fick herrlaget in ett nyförvärv på en minst lika viktig plats som på någon annan på denna nivå. Sjukgymnasten Niclas Aldorsson tog över efter Sofie Johansson, som fick mammaledigt, och har gjort ett fullständigt kanonjobb. Det var inga vidare långa eller utdragna samtal med honom utan både vi och Niclas är väldigt laddade att köra vidare och vara med från start. Nu när Niclas har lärt känna spelare, ledare och klubben så är han väl medveten om vad som krävs och behövs. 

 

- Att Niclas redan har börjat snegla på försäsongen och uppbyggnadsträning visar att han är sjukt intresserad och vill framåt med laget. Det känns riktigt bra att ha med någon som är så kunnig inom sitt område vilket ger spelare och ledare trygghet om något skulle hända. Jag och Robert är väl medvetna om att han är väldigt omtyckt bland samtliga spelare och ledare och det ska som sagt bli väldigt intressant vad han kan utveckla hos spelarna gällande deras fysiska status och återhämtning kommande säsong. Dessutom ger även Niclas arbete en god signal till eventuella nya spelare att veta att denna kompetens finns inom organisationen, säger sportchefen Thommie Erlandsson.

 

Vi önskar Niclas en fortsatt god tid inom Craftstadens organisation och hoppas att han kommer fortsätta trivas i en lång tid framöver!

Skribent: craftstaden
E-post: This is a mailto link

Träningstider

Måndagar  18.30-20.00
Tisdagar    19:00-20.30
Torsdagar  18.30-20.00

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: kansli@craftstaden.s...