Hoppa till sidans innehåll

Samtal med "Samme"

29 SEP 2016 23:02
Vi har tagit ett snack med Craftstaden-bekantingen Samuel "Samme" Olsson som inför denna säsong valde att flytta hem till familjen i sin hemstad Habo.
  • Uppdaterad: 30 SEP 2016 00:07

Samme som för 3 år sedan kom till Craftstaden lite av en slump men som med sin SSL-rutin blev ett att Craftstadens mest meriterade nyförvärv genom tiderna. Han gjorde 2 otroligt bra säsonger i Craftstaden-tröjan och var det ankare på backposition som spelarna och tränare alltid kunde luta sig tillbaka mot. Han var inte bara en bra innebandyspelare utan visade sig bli väldigt omtyckt både hos spelarna men också på läktaren tack vare det breda leende han alltid visade upp samt sin fina personlighet. Samme spelar nu i Fagerhult/Habo som alltså Craftstaden ställs emot nu på lördag.

Hej Samuel! Längesen sist, hoppas allt är bra?
-Tja!! Det är fint med mig och livet rullar på. Åkte på en mansförskylning i veckan, men ska vara igång på lördag hoppas jag!

Hur känns det egentligen att komma tillbaka och möta dina gamla lagkamrater?
-Det känns fantastiskt roligt men även en konstig känsla! Det var en ära att få spela med gänget och jag fick vänner för livet. (Tror jag iallafall).

Craftstaden har fått slänga runt lite i truppen och har en del nya ansikten, vad tror du överlag om deras chanser i år?
-Ja, det har ju varit lite spelarrockad, men är ju bra killar som kommit in så köper de spelsystemet så blir Craftstaden jobbiga för många lag!

Ni möttes under försäsongen där ditt Fagerhult vann med komfortabla 8-4. Blir det lika lätt på lördag?
-Det var ju en försäsongsmatch. Nu är det nya förutsättningar. Poäng står på spel och Craftstaden är bra hemma i borgen. Blir en tajt match tror jag!

Du spelar nu för första gången i samma lag som din bror Jonatan. Även syrran hittar vi som kapten för Fagerhults damlag. Det måste vara skönt att ha hela familjen samlade. Låt mig gissa, är det mycket innebandysurr när det vankas familjefika?
-Ja, det blev innebandytokar av oss alla tre. Givetvis är det skönt att vara nära familjen igen. Även syrrans kille spelar så det blir ju automatiskt ofta innebandysnack. Det är väl brorsans tjej som tvingas verka intresserad men vi försöker styra över samtalet då och då. Jag går ofta in i fikapsykos så är tyst för det mesta.

Finns det några särskilda spelare i Fagerhult som Craftstaden får se upp med på lördag?
-Jag svarar att ni får se upp med hela laget för att undvika punktmarkering på våra snipers.

Tippa resultatet?
-Jag tror det blir en tajt match men att resultatet blir 3-6.

Tusen tack Samuel. Varmt välkommen till Oskarshamn igen! Lycka till, men inte för mycket...! :)


Biljetter till matchen, som alltså startar kl. 16.00 på lördag 1/10, hittar du online här, eller hos Turistbyrån och Forum. Slipp kö - handla biljetter i förväg!

Skribent: Craftstaden
E-post: Adressen Gömd

Träningstider

Måndagar  18.30-20.00
Tisdagar    19:00-20.30
Torsdagar  18.30-20.00

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: kansli@craftstaden.s...