Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande

17 JUN 2020 11:51
Låt oss presentera föreningens nyvalda ordförande, Kent Hedengård! Kent är 47 år, särbo och pappa till 4 barn och har ett barnbarn. Han jobbar som Teamleader på Scania och har passerat 25 år på samma arbetsplats.
  • Skapad: 17 JUN 2020 11:51

För de flesta inom föreningen är han nog mest känd som initiativtagare till Craftstaden Fighters.

-"Parasporten ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och nåt jag verkligen bryr mig om trots att jag inte längre är aktiv just där.

Är även Ibisansvarig och det fortsätter jag med. Var även med som ledare sista året våra 02:or gjorde i ungdomsserien. Varit ifrån innebandyn ett tag men hjälpte till lite i JAS/H4 på slutet av förra säsongen".

-"Det känns otroligt spännande att ta över som ordförande och ser det som en del i min personliga utveckling. 
När suget efter innebandyn började komma tillbaka pratande jag bl.a. med kansliet och då dök frågan upp om jag inte var sugen på ordförandeposten. Sa direkt nej men det såddes väl ändå ett litet frö som har fått gro sen förra hösten".

Berätta lite om framtiden!
-"Jag tycker vi går en spännande tid till mötes med damernas äventyr i Allsvenskan. Ska bli intressant att följa dem där.
Tycker också att herrarnas serie ser spännande ut och det blir många derbyn som kan locka en del publik. Ekonomin är på topp och där har Johan, Kalle och Urban med flera gjort ett jättebra jobb.
Utmaningarna som jag ser nu är att engagera flera som vill vara med och jobba ideellt. Vi behöver vara fler i styrelsen men även runt våra seniorlag går det också åt många som hjälper till. 
Sponsringen är en viktig del som kommer läggas en del fokus på framöver. Där är vi många som behöver hjälpa till för att få det att fungera".

Utöver Kent valdes även Jerker Hagman och Henrik Mattsén in i styrelsen. Almina Ibricic och Erika Söderberg finns i styrelsen sedan tidigare.

Vi önskar dem alla ett stort lycka till!

Skribent: craftstaden.se
Epost: Adressen Gömd

Följ Craftstaden:

Facebook     twitter     instagram


Bli medlem, klicka här.


Vi sponsrar Craftstaden:

Skaffa hundförsäkring på dina.se!

ot

 

 

 

Statistik om www.craftstaden.se

 

Hallbokningar i Oskarshamns kommun

 

This is a mailto link
OBS! Nytt nummer! 072-452 57 48

 

Postadress:
Craftstadens IBK Oskarshamn - Innebandy
Stengatan 21, Stengatan 21
57255 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 0724525748
E-post: This is a mailto link

Se all info